Trikker Licentie Kopen

Volledige Versie Aankopen

Een licentie aankopen kan door onderstaande bestelbon af te drukken, in te vullen en terug te sturen per fax, e-mail of post:

Om de bestelbon af te drukken heb je Adobe Reader nodig. Adobe Reader kan je hier gratis downloaden.

Licentie

Een licentie voor het gebruik van Trikker kost € 500 excl. BTW (€ 605 incl. BTW). Dit bedrag omvat:

  • Een licentie voor 1 gebruiker, onbeperkt in tijd;
  • Updates op de aangekochte versie, onbeperkt in tijd.

Regelmatig zullen updates uitgebracht worden. Deze zal je dus steeds kunnen installeren zonder dat je hiervoor een update-abonnement of servicecontract nodig hebt.

Licenties worden op naam verleend, maar zijn niet beperkt tot 1 computer. Heb je dus een vaste PC en een laptop, dan kan je Trikker op beide toestellen gebruiken door 1 licentie aan te kopen.

Wil je een licentieovereenkomst afsluiten voor meerdere gebruikers? Contacteer ons dan voor een offerte op maat.

Verder?

  • Nadat je bestelling verwerkt is (normaal gezien binnen de 24 uur) ontvang je per e-mail een activeringsbestand dat 25 dagen geldig blijft. Hierdoor kan je meteen met Trikker aan de slag zonder beperkingen op functionaliteit;
  • Per post zal je een factuur ontvangen. Deze factuur dient binnen de 15 dagen voldaan te worden per overschrijving;
  • Na ontvangst en verwerking van de betaling ontvang je een tweede, definitief activeringsbestand zonder verdere beperking in tijd.

Geen ondernemingsnummer?

Je kan een licentie voor Trikker uiteraard ook particulier aankopen. In dit geval vragen we wel om de betaling vooraf uit te voeren. Je bezorgt ons een ingevulde bestelbon, en wij sturen je een e-mail met de betalingsgegevens. Na ontvangst en verwerking van de betaling ontvang je een activeringsbestand dat onbeperkt in tijd is en sturen we je een factuur per post.

© Bluebits bvba